Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حافظ ناظری و شهرام ناظری در سری جدی فعالیت‌های موسیقایی خود در کنسرتی با عنوان " آواز پارسی" روی صحنه می روند و اشعار شاهنامه را در تالار برگ کشور طنین انداز می‌کنند. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، شهرام ناظری و حافظ ناظری تابستان سال گذشته تور کنسرت‌های "ناگفته" را با شور و اشتیاقی وصف ناپذیر از تهران آغاز کردند و این تور را به دیگر شهرهای ایران نیز بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به خلاقیت و ابتکار عملی که در اجراهای ناظری دیده می‌شود، این دو هنرمند برای تابستان امسال نیز کنسرت "آواز پارسی" را در نظر گرفته‌اند.

قرار است شهرام ناظری و حافظ ناظری پس از "ناگفته" به عنوان پرمخاطب‌ترین کنسرت تاریخ موسیقی ایران ، کنسرت جدید خود را با محور شاهنامه خوانی و در راستای حفظ و حراست از زبان پارسی و به دور از لحن‌های عربی، برگزار کند.
اجرای شاهنامه فردوسی در موسیقی ایرانی، برای نخستین مرتبه توسط حافظ ناظری و پدر هنرمند خود از10 سال قبل در معتبرترین سالن‌های جهان آغاز شد و بازتاب خبری آن در بزرگ‌ترین رسانه‌های جهان انعکاس پیدا کرد.
با توجه به اینکه اجرای اشعار حماسی فردوسی بسیار متفاوت‌تر از اشعار دیگر شاعران ایرانی است ، این اشعار کم‌تر همراه با موسیقی مورد استفاده قرار گرفته است.
برای کنسرت سال گذشته " ناگفته" که در فضای باز برج میلاد برگزار شد، طراحی صحنه ویژه‌ای به صورت سه بعدی صورت گرفته بود و قرار است در اجرای " آواز پارسی" ناظری‌ها نیز اتفاق‌هایی خاص در نوع اجرا، طراحی صحنه و موسیقی روی بدهد.

در کنسرت " آ‌واز پارسی" پدارم فریوسفی به عنوان نوازنده ویلن، امین غفاری به عنوان نوازنده ویولا، سالار غفارجویی به عنوان نوازنده ویلنسل، بابک غسالی به عنوان نوازنده بربط، شیوا سروش به عنوان سوپرانو، مهگل صفدری به عنوان متزو سوپرانو، الهه حیدری به عنوان متزو سوپرانو، فرهاد سفری به عنون نوازنده پرکاشن، شهریار ناظری به عنوان نوازنده پرکاشن و محمد رضا جبار به عنوان نوازنده کنترباس ساز می‌نوازند.
کنسرت "آواز پارسی" شهرام ناظری و حافظ ناظری دهم و یازدم مردادماه ساعت 21:00 به مدت 120 دقیقه در تالار بزرگ کشور برگزار می‌شود.
گزارش از بهاره کنجکاوفرد
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • دیدار استاندار همدان با نخستین معلمش بعد از ۵۰ سال + تصویر
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • سامان احتشامی در تالار رودکی کنسرت می دهد/ پایان یک غیبت طولانی
  • بازخوانی بی‌نظیر آواز شجریان توسط خواننده پایتخت + ویدئو
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (12 اردیبهشت)
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)