Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارایرنا، تالار مرکزی فرهنگ و هنر که دارای سه سالن جداگانه آمفی تئاتر، همایش و کودک با حدود یک هزار و ۸۰۰ صندلی است و از آن به عنوان بزرگ ترین تالار و مجتمع فرهنگی و هنری شمال کشور نام برده می شود، در سال ۸۶ در  بحبوحه  سفرهای استانی دولت نهم به مازندران   برای مرکز این استان مصوب شد. بر اساس این مصوبه قرار بود تا پایان دولت در سال ۹۲ به اتمام برسد که تا پایان عمر دولت نهم با کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی رها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر چه تاخیر در تکمیل این پروژه بنا بر اظهار کارشناسان ساختمانی هزینه ساخت آن را تا دو برابر رقم مصوب که ۳۵ میلیارد تومان پیش بینی شده بود، افزایش داد، ولی در هر صورت این بار همراهی استاندار مازندران با مدیرکل جوان ارشاد این استان که از قضا هر دو مدیر نیز از نیروهای بومی این خطه شمال کشور محسوب می شوند؛ در رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نتیجه داد و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی این سازمان و ۵۰ میلیارد ریال نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داد تا این گره ۱۲ ساله باز شود.
 تالار فرهنگ و هنر شهر ساری  دارای یک هزار و ۳۰۰ متر مربع زیربنا با سالن همایش یک هزار نفری، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۶۰۰ صندلی و سالن ویژه کودکان و نوجوانان با ۲۰۰ صندلی است. علاوه بر این این مجتمع دارای نگارخانه، گالری و اتاق هایی برای برپایی کارگاههای آموزشی است.

بر اساس آخرین برآورد، تالار مرکزی ساری که تاکنون برای آن ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد، دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی از لحاظ ساختمانی است و برای تکمیل کامل نیاز به حدود ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که تاکنون با پرداخت نیمی از این بودجه موافقت شد که در صورت تخصیص تمام و کمال این اعتبار نصف و نیمه، بخشی از تالار شامل سایت اداری  و سالن همایش یک هزار نفره آن به پایان می رسد.
تخصیص اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریالی 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : هم اکنون تالار مرکزی فرهنگ و هنر شهر ساری که از سال ۸۶ شروع شد و تاکنون به دلیل اعتبار قطره چکانی نیمه کاره مانده، حدود ۹۰ درصد در بخش ساختمانی پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل نهایی شامل تمام فضاهای پیش بینی در نقشه حدود ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
عباس زارع افزود : با رایزنی استاندار مازندران از سازمان مدیریت و برنامه ریزی، با موافقت رئیس این سازمان حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه در سال جاری موافقت شد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با پیگیری استانی ۵۰ میلیارد ریال از محل بودجه عمرانی این وزارتخانه به این پروژه اعتبار داد.
وی گفت : در مجموع این مجتمع فرهنگی و هنری شهر ساری که بزرگترین مجتمع فرهنگی شمال کشور نیز محسوب می شود در سال جاری ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار دارد و پیش بینی می شود که فاز اول آن که شامل فضای اداری، یک سالن هزار نفری موسوم به سالن همایش و بخشی های نمایشگاهی است ، خاتمه یابد.
زارع افزود :  افتتاح فاز اول این مجتمع فرهنگی با همین ابعاد نیز تا حد زیادی بخشی از کمبودهای ما را در فضای مناسب فرهنگی و اجتماعی برای برگزاری آیین های رسمی در مرکز استان رفع می کند و امیدواریم که در سال آینده نیز سازمان مدیریت و برنامه ریزی با پرداخت نیم دیگر اعتبار برای تکمیل موافقت کند که در این صورت تا سال ۱۴۰۰ به طور کامل این مجتمع افتتاح می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت  : این استان با داشتن ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی و گردشگری از داشتن فضای فرهنگی بویژه در مرکز استان با فقر و محرومیت مواجه است و نیاز به توجه بیشتر از سوی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی دارد.
از سرگیری عملیات ساخت مجتمع فرهنگی رامسر پس از ۱۵ سال 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین گفت که از طریق رایزنی استاندار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این وزارتخانه با ادامه ساخت مجتمع فرهنگی و هنر شهر رامسر در باغ ۳۰ هکتاری این شهر موافقت کرد و این توافق گره ۱۵ ساله از این پروژه را برداشت.
زارع افزود : این پروژه در سال ۸۳ در شهر رامسر شروع شد و به دلیل اعتبار قطره چکانی و مخالفت میراث فرهنگی برای ساخت آن در باغ ۳۰ هکتار این وزارتخانه، با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی رها شده بود.
وی گفت : در شرایط فعلی با موافقت وزارت میراث فرهنگی با ساخت این مجتمع ، گره اصلی برداشته شد و رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای اختصاص اعتبار از سوی مدیریت ارشد استان در حال انجام است و امیدواریم با پرداخت اعتبار مناسب این پروژه نیز در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل ارشاد مازندران گفت : رامسر یکی از شهرهای ساحلی و گردشگری مازندران است که سالانه چند میلیون گردشگر داخلی و خارجی به این شهر سفر می کند و با وجود چنین ظرفیت فرهنگی ملی و بین المللی این شهر معروف به عروس مازندران از داشتن فضای فرهنگی محروم است.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده "تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی" که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.

گفتنی است، خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهاد‌های مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع‌های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • شمس‌ آذر به دنبال طلسم‌شکنی مقابل پیکان
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی