Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان گفت: متاسفانه ساخت و ساز تالار فرهنگی مرکزی بدون داشتن پروانه ساخت شروع شده، به همین دلیل در حال حاضر منتظر صدور حکم دادگاه در خصوص پروانه ساختمانی این پروژه هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با توجه به اهمیت فرهنگ و نقش هنر در زندگی افراد جامعه، توسعه زیرساخت‌های فرهنگی جهت نشر فرهنگ و ادب پارسی در بین کودکان و جوانان به منظور حفظ دیدگاه‌ها، سنت‌ها و فرهنگ غنی ایران حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه‌های نیمه تمام سیلاب در لرستان تامین اعتبار می‌شوندنماینده دشتستان در مجلس: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باید در اولویت برنامه‌ها قرار بگیردنماینده دشتستان در مجلس: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باید در اولویت برنامه‌ها قرار بگیرد

با توجه به اینکه همواره اهالی فرهنگ و فرهنگ دوستان از کمبود یا نبود زیرساخت‌های فرهنگی در هرمزگان گلایه‌مند هستند، توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در این استان ضمن کاهش دغدغه این افراد موجب حفظ فرهنگ و تمدن مردم این خطه خواهد شد.

در بحبوبه انتقادهای اهالی فرهنگ از کمبود امکانات فرهنگی در استان مصوبه احداث تالار فرهنگی بندرعباس درسال 1386 در دولت نهم ابلاغ و در سال 1388 کلنگ احداث آن توسط  سید محمد حسینی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور بر زمین زده شد.

این پروژه فرهنگی که بزرگترین تالار مرکزی جنوب نام گرفت با وجود وعده‌های بسیاری برای بهره‌برداری از آن در حالی که زمان اندکی از آغاز عملیات اجرایی احداث آن می‌گذشت با اما و اگرهایی روبه‌رو شد.

قرار داشتن بخشی از این پروزه در حریم 60 متری دریا موجب شد تا این پروژه با مساحت 27 هزار مترمربع و 17 هزارمتر زیربنا با وجود میلیاردها تومان اعتبار که برای احداث  آن هزینه شده بود، متوقف و در مرز تخریب شدن قرار بگیرد.

با توجه به اهمیت احداث این پروژه تالار فرهنگی در بندرعباس این سوال مطرح می‌شود که چرا پروژه به این مهمی باید بدون در نظر گرفتن حریم دریا برای آن اعتبار تخصیص پیدا کرده و عملیات اجرایی آن آغاز شود؟

هرچند پس از گذشت بیش از ده سال از این پروژه همچنان فرهنگ دوستان در انتظار مشخص شدن روند احداث و بهره بردای ازاین پروژه هستند، متاسفانه وعده‌های مسئولان در خصوص بهره‌برداری از این پروژه محقق نشده است.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 8 سال پس از ناتمام ماندن این پروژه سال 1396 در سفر خود به هرمزگان با اشاره به قدیمی و طولانی بودن موضوع تالار فرهنگی بندرعباس اظهار کرد: با توحه به زمینه‌سازی و بودجه‌ای که برای ساخت این پروژه هزینه شده و اعتبار تخصیص یافته برای این پروژه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول این سال‌ها بر این باور است که این پروژه در فضای مرکزی باید حفظ شود.

فریدون همتی استاندار هرمزگان تیرماه سال 98 با اشاره به محرومیت استان هرمزگان در تامین زیرساخت‌های فرهنگی و هنری اظهار کرد: متاسفانه هرمزگان برخلاف بسیاری از استان‌ها از منابع ملی و توسعه فرهنگ عقب مانده است.

استاندارهرمزگان با اشاره به موضوع تخریب تالار مرکزی بندرعباس، افزود:اعتبار و سرمایه زیادی جهت احداث این پروژه هزینه شده، به همین دلیل تخریب این پروژه و آغاز پروژه دیگر موجب عقب نگه داشتن زیرساخت‌های فرهنگی دراستان خواهد شد، به همین دلیل پیگیر حفظ این پروژه و رفع موانع قانونی هستیم.

رضا کمالی زرکانی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: پیگیری‌های حقوقی و اداری این پروژه در دستگاه قضایی در حال انجام است.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در زمان ساخت پروژه پروانه ساخت دریافت نشده و ساخت و ساز بدون داشتن پروانه ساخت شروع شده، به همین دلیل در حال حاضر منتظر صدور حکم دادگاه در خصوص پروانه ساختمانی این پروژه هستیم.

کمالی با اشاره به قرار گرفتن بخشی از این پروژه در حریم دریا گفت: محوطه این پروژه در حریم 60 متری دریا قرارداشت که از پروژه حذف و فقط ساختمان اصلی این بنا احداث خواهد شد و درصورت احداث بوستان در نزدیکی پروژه محوطه این بنا در بوستان قرار خواهد رفت.

وی خاطر نشان کرد: این بنا جزء بناهای عمومی مردم محسوب می‌شود به همین دلیل مانع ورود و خروج مردم به ساحل نخواهد شد همچنین در صورت بهره برداری از این پروژه خدمات فرهنگی_هنری به مردم ارائه می‌شود.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه احداث تالار فرهنگی مرکزی بندرعباس نقش مهمی در اشاعه فرهنگ و تمدن مردم خطه جنوب و حفظ فرهنگ اصیل ایرانی در جامعه دارد، توجه به ساخت پروژه‌های فرهنگی از سوی مسئولان می‌تواند در گسترش این فرهنگ موثر باشد، در همین راستا ضروری است که مسئولان با اهتمام هرچه بیشتر نسبت به رفع موانع موجود اقدام کنند و این پروژه را به سرانجام برسانند.

گزارش از نعیمه صلواتی‌نیا

انتهای پیام/872/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی زیرساخت های فرهنگی تالار فرهنگی همین دلیل پروانه ساخت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد